Koulutukset

Kulttuurikarusellin kautta on mahdollista tilata monipuolisesti koulutuksia erilaisille kohderyhmille. Koulutukset voivat olla lyhyitä muutaman tunnin työpajoja tai laajempia usean päivän kokonaisuuksia. Kohderyhmiä voivat olla ketkä tahansa lasten ja nuorten tai esimerkiksi maahanmuuttajien tai vanhusten kanssa työskentelevät, kuten esikoulu- ja luokanopettajat, päiväkotihenkilöstö, varhaisiän musiikinopettajat, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajat.

Kaikki koulutukset ovat räätälöitävissä tarpeen ja toiveiden mukaan.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus tai tutustu tarkemmin valmiisiin Taiteilijan matkassa -kirjaan pohjautuviin koulutuspaketteihin!


TAITEILIJAN MATKASSA -koulutuspaketit

Pakkaa reppusi ja lähde matkalle kuvataiteen kiehtovaan maailmaan!

Kuinka kuva soi? Mitä maalauksen malli mahtaa miettiä? Taipuuko taideteos tanssiksi?
Työpajoissa sukellamme kuvataiteen maailmaan kultakauden mestarimme Juho Rissasen taiteen kautta. Etsimme yhdessä erilaisia tapoja saada elämyksiä kuvataiteesta: riimeillä räpäten, sävyjä soittaen, tarinoita tuottaen ja letkeästi liikkuen.

Lue tarkemmat tiedot koulutuksista alla olevista linkeistä.

TAITEILIJAN MATKASSA -koulutus Päiväkotihenkilöstölle

Lapsi ei erottele eri taiteenaloja vapaassa luovassa leikissään: hän tanssii laulaessaan ja tarinoi piirtäessään. Moniaistinen ja eri taiteenalojen ilmaisukeinoja yhdistelevä toiminta tukee tätä lapsen luontaista eheyttä antaen hänelle mahdollisuuden vahvistaa kaikkia ilmaisun alueitaan. Lue lisää

TAITEILIJAN MATKASSA -koulutus Luokanopettajille

Haluatko toteuttaa uuden opetussuunnitelman mukaista ilmiöpohjaista opiskelua hieman eri tavalla? Ota eri taiteenalojen ilmaisukeinot tukemaan eheyttävää ja oppiainerajat ylittävää opetusta. Tästä koulutuksesta saat monipuolisia eväitä kokonaisvaltaiseen ja innostavaan oppimiseen. Lue lisää

Yleisötyö

Lisää sisältöä tulossa pian