Kulttuurikarusellin kyytiin voivat hypätä niin lapset, nuoret kuin ikäihmisetkin, erityisryhmät, maahanmuuttajat ja kaikki heidän kanssaan työskentelevät. Kulttuurikaruselli on taide- ja kulttuurikasvatusmalli, jossa moniaistisuus ja toiminnallisuus yhdistyvät eri taiteenalojen monipuolisiin ilmaisukeinoihin.

Kulttuurikaruselli tukee lapsen luontaista eheyttä antamalla mahdollisuuden kokonaisvaltaisiin elämyksiin, johdattamalla monipuoliseen ilmaisuun ja avaamalla polkuja aktiivisiin oppimiskokemuksiin. Kulttuurikaruselli syventää ja elävöittää kulttuurilaitosten yleisötyötä ja museopedagogiikkaa.

Kulttuurikaruselli opastaa ja innostaa yhdistämään eri taiteenaloja kokonaisvaltaiseen ja eheyttävään opetukseen ja auttaa suunnittelemaan opetusta lasta kiinnostaviksi ja aktivoiviksi kokonaisuuksiksi.

Näillä sivuilla voit tutustua Kulttuurikarusellin taide- ja kulttuurikasvatusmalliin ja sen toimintaperiaatteisiin. Sivuilla esitellään ja sieltä voi tilata myös Kulttuurikarusellin tuottamia koulutuskokonaisuuksia ja opetusmateriaaleja. Sivuilta löytyy myös esimerkkejä jo toteutuneista projekteista ja koulutuksista.

Mikäli kaipaat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Juho Rissanen
SISULLA JA SITKEYDELLÄ

Kirja keskittyy ihmiseen taiteen takana. Se piirtää kuvan huumorin-tajuisesta, sitkeästä ja sinnikkäästä kansanmiehestä, joka toteutti unel-mansa raivaamalla tiensä kurjuu-desta kuvataiteen kärkikaartiin.


Ilmestymispäivä 28.4.2017

Tilaa omasi hintaan 35€, sis.postituskulut!

Taitelijan matkassa -
Juho Rissanen ja taidelokki Hönttiäinen maailmalla

Pieni lokinpoika Hönttiäinen seuraa mielenkiinnolla taiteilija Juho Rissasen tekemisiä ja alkaa itsekin taiteilijaksi. Siitä tulee ihan oikea taidelokki 'Larus artifex'.

Lapsille ja nuorille suunnattu taide- ja tietokirja taiteilija Juho Rissasesta on ilmestynyt 7.9.2016

Tilaa omasi hintaan 35€, sis.postituskulut!